05.07.2013 12:27

"Miesnieki" no Maskavas pārved šķīvi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Miesnieki" no Maskavas pārved šķīvi Zigismunds Zālmanis, Nikon

Ķekavas regbija kluba komanda, startējot ar nosaukumu "Transact Pro", turnīrā regbijā-7 piedzīvoja tikai vienu zaudējumu, taču tas neļāva pakāpties augstāk par devīto vietu.

Vienlaikus ar Pasaules kausa izcīņu regbijā-7 Krievijas galvaspilsētā notika arī turnīrs amatieru komandām, kurā piedalījās 24 vienības, kuru sastāvos bija arī pusprofesionāli regbija spēlētāji.

"Transact Pro" regbistiem liktenīga izrādījās pati pirmā spēle, kurā ar 0:34 nācās zaudēt vēlākajiem turnīra uzvarētājiem Zeļenogradas klubam. Kā informēja klubā, šī izrādījās Latvijas komandas vienīgā neveiksme turnīrā.

Apakšgrupas otrajā spēlē ķekavieši, Emīlam Balodim veicot trīs piezemējumus, vēl ar 36:0 pārliecinoši pieveica komandu "Trudovije rezervi" no Kirovas, bet pēc tam ar 39:0 uzvarēja arī Volgogradas "Volga" (trīs piezemējumi Elmāram Šefanovskim).

Pusfinālā trīs piezemējumus veica Andris Andersons, un "Transact Pro" kļūdām bagātā cīņā ar 36:12 pārspēja Urālu Federālās universitātes komandu no Jekaterinburgas, bet finālā par devīto vietu uzvarēja regbija klubu "All Bucks" no Ņižņijnovgorodas 24:0 (divi piezemējumi Valtera Raņķa kontā). Līdz ar to Latvijas komanda izcīnīja gandarījuma balvu šķīvi.