03.07.2013 12:20

Olainē spēlē minifutbolu, Siguldā, Ropažos un Garciemā – pludmales volejbolu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Minifutbola turnīrā Olainē piedalījušās komandas ne tikai no Olaines novada, Rīgas, Mārupes un Baložiem, bet arī Klaipēdas, padarot to par starptautisku sporta pasākumu.

Pirmajā posmā astoņas komandas divos apakšgrupu turnīros noskaidroja pusfinālistus. Spēlēs par vietu finālā Olaines veterānu futbola komanda (OVFK) ar 1:0 pārspēja "Olaines United" vienību, bet Baložu komanda "Siņalož" pēcspēles sitienu sērijā uzvarēja viesus no Lietuvas "Sparta" futbolistus.

Finālā "Siņalož" spēlētāji ar 2:0 uzvarēja Olaines veterānus, bet mačā par trešo vietu izcīnīja lietuvieši, kuri ar 2:1 pieveica "Olaines United" futbolistus.

Tajā pašā laikā Siguldā, Gaujmalas pludmales volejbola laukumos notika kārtējais novada atklātais turnīrs pludmales volejbolā, kurā piedalījās 23 vīru un astoņas jauktās komandas.

Vīriešu konkurencē par uzvarētājiem kļuva Krišjānis Veinbergs un Andris Luste, otrajā vietā atstājot Gunti Ziediņu un Artūru Grandbergu. Savukārt "Mix" grupā pirmo vietu izcīnīja Zane un Gatis Berdinski, aiz viņiem palika Sabīne Bičkova un Artūrs Akmens, kā arī Elīna Štrausa un Arvis Boženkovs.

Nākamais pludmales volejbola turnīrs Siguldā paredzēts jau 6. jūlijā.

Carnikavas novada Garciemā aizvadīts amatieru pludmales volejbola turnīru seriāla "Joker Beach ball" ceturtais posms, kurā, spītējot spēcīgajam vējam, vīru un dāmu turnīros kopā piedalījās 31 pāris. Turklāt dāmu duetu pat bija vairāk nekā vīru.

Par uzvarētājiem kļuva Dace Ieviņa un Elīna Švēde, kā arī Vladimirs Obodovs un Aleksandrs Dolotovs, bet otrajās vietās ierindojās Kristīne Plaude un Sintija Aperjote, kā arī Mārtiņš Dauburs un Uģis Puķītis.

"Velna ducis" komandu bija sapulcējies Ropažu pludmales volejbola laukumos, lai izspēlētu novada čempionāta otrā posma turnīru jauktajiem duetiem. Finālā Anda Mičule un Atvars Ozoliņš ar 2:0 (15:13, 15:12) pārspēja Zani Jablonsku un Ričardu Žeļņeronoku, bet trešajā vietā ierindojās Baiba un Raitis Kučiki.

Ropažu novada pludmales volejbols čempionāta pēdējais trešais posms paredzēts 4. augustā.