02.07.2013 12:22

Pierīgas kalnu riteņbraucēji startē Burtnieku novadā un Talsos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas kalnu riteņbraucēji startē Burtnieku novadā un Talsos www.sportlat.lv

Starp labākajiem izdodas iekļūt Siguldas, Ādažu, Ikšķiles, Salaspils, Mārupes un Carnikavas MTB braucējiem.

"Trek" kausa izcīņas ceturtā posma sacensībās apkārt Burtnieku ezeram, kurās trijās distancēs piedalījās 445 dalībnieki, 62 kilometru maratona braucienā otro vietu izcīnīja siguldietis Raivis Zīmelis. Finišā viņš tikai sekundes septiņas desmitdaļas zaudēja rīdziniekam Dmitrijam Sorokinam no "Rietumu-Delfin" komandas.

Dāmu konkurencē godpilno trešo vietu izcīnīja Maija Platace no Ikšķiles. Ceturtais absolūtajā vērtējumā un pirmais V40 vecuma grupā bija ādažnieks Normunds Zviedris, bet trešais V50 vecuma grupā – carnikavietis Arvils Andersons.

Pusmaratona (47 km) distancē otro vietu dāmām ieņēma salaspiliete Dace Kalverša, kura uzvarētājai Dace Fūrmanei zaudēja vairāk nekā astoņas minūtes. 14 km braucienā vienātruma velosipēdiem uzvarēja mārupietis Raivis Jansons, otrais bija Jānis Dreiškins no Ikšķiles, bet S12 vecuma grupā meitenēm trešo vietu ieņēma Renāte Rodionova no Carnikavas.

Jau dienu vēlāk ne viens vien no "Trek" kausa izcīņas dalībniekiem piedalījās "Vivus.lv" kalnu divriteņu maratona trešajā posmā Talsos, Kamparkalnā. Arī šajā braucienā par uzvarētāju kļuva Dmitrijs Sorokins, bet Normunds Zviedris izcīnīja otro vietu, čempionam zaudēdams nepilnas četras minūtes.

Otro vietu dāmu konkurencē ieņēma Maija Platace.