27.06.2013 16:10

"Upesciema" futbolistiem būs jāsacenšas ar Latvijas čempioniem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Upesciema" futbolistiem būs jāsacenšas ar Latvijas čempioniem Latvijas Futbola federācija

Ceturtdien Latvijas Futbola federācijas telpās notikušajā Latvijas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfināla pāru izlozē nākamos pretiniekus uzzinājušas arī trīs Pierīgas komandas.

Vissarežģītākā izloze trāpījusies sporta kluba "Upesciems" futbolistiem, kurus eksaminēs pašreizējie Latvijas virslīgas čempioni Daugavpils "Daugava". Šobrīd daugavpilieši virslīgas turnīra tabulā ieņem ceturto vietu, bet Latvijas otrās līgas Vidzemes zonas pagājušā gada čempioni no Garkalnes novada savā turnīrā ir tikai astotajā pozīcijā.

Divu pirmās līgas klubu duelī Ķekavas FK "Auda" par vietu astotdaļfinālā sacentīsies ar Valmieras futbola kluba un bērnu sporta skolas komandu, bet otrajā līgā spēlējošais futbola klubs "Olaine" aizvadīs maču ar Liepājas "Varavīksni", kas piedalās pirmās līgas turnīrā.

Jau noskaidroti arī Pierīgas komandu potenciālie pretinieki astotdaļfinālā. Uzvaras gadījumā pār "FC Daugava" futbolistiem SK "Upesciems" nākamajā kārtā tiksies ar Balvu sporta centra (šosezon spēlē 2. līgā) un futbola skolas "Alberts" (2.) pāra uzvarētājiem, FK "Olaine" – ar "FB Gulbene" (1.) vai "FK Dinamo Rīga" (2.), bet FK "Auda" – ar "Rīnūži/Strong" (2.) vai FK "Jelgava" (virslīga) futbolistiem.

Latvijas kausa sešpadsmitdaļfināla spēles notiks laika posmā no 5. līdz 7. jūlijam, savukārt astotdaļfināla spēles paredzētas 19.–21. jūlijā.