22.02.2012 01:19

Mārupes novada basketbola līga uzņem apgriezienus

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Spēles moments no 21. februāra mačiem - «Avalpina/RB klans» pret «Jaunmārupe» Spēles moments no 21. februāra mačiem - «Avalpina/RB klans» pret «Jaunmārupe» Biedrības «Mārupes novada basketbola līga» arhīvs

Mārupes novadā jau trīs gadus pastāv sava basketbola līga, kas aicina iesaistīties ikvienu sportiski aktīvu un basketbolu mīlošu novadnieku.

Līgas izveides mērķis ir iesaistīt Mārupes novadā dzīvojošos, strādājošos un citus ar to saistītos iedzīvotājus aktīvās, regulārās sporta nodarbībās un popularizēt veselīgu dzīvesveidu, kā arī veicināt basketbola attīstību.

Sacensību pirmajā gadā triumfēja Bērnu un jauniešu basketbola skola «Rīga», bet pērn uzvarēja basketbola klubs «BA Turība-3».

Jaunajā, 2011./2012. gada sezonas turnīrā piedalās 11 komandas: «Babīte», «Wodenzym», «Mebtex/A7», «F-team», «Aizsargi», «Melnais jātnieks», «Mārupes sporta centrs», «MIG», «Jaunmārupe», «Avalpina/RB klans» un Mārupes vidusskolas jauniešu vienība.

Pēc otrā apļa spēlēm, kopvērtējumā pakāpjoties par vietu uz augšu, vadībā ar 40 punktiem ir «Mebtex/A7». Par diviem punktiem atpaliek Mārupes sporta centra komanda, kas no piektās vietas uzlekusi līdz otrajai. Kritumu no līdera goda līdz trešajai pozīcijai piedzīvojusi vienība «MIG». Savukārt turnīra pēdējo vietu pagaidām ieņem Babītes komanda. Taču interesantākais vēl priekšā, jo cīņa tabulas augšgalā ir sīva, turklāt viss vēl var mainīties pusfināla un finālspēlēs, kas sāksies aprīlī.

Ikviens interesents par līgas jaunumiem uzzināt vai tai pieteikties var mājaslapā www.mnbl.lv.