16.06.2013 16:21

FOTO: Jātnieki Tīrainē sacenšas par Mārupes kausiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Jātnieki Tīrainē sacenšas par Mārupes kausiem Krišjānis Grantiņš

Sacensības šķēršļu pārvarēšanā risinājās piecos maršrutos, kas piemēroti gan pieredzējušiem jātniekiem un zirgiem, gan bērniem, jauniešiem, iesācējiem un amatieriem.

Galvenajā maršrutā ar 120 cm augstiem šķēršļiem uzvaru izcīnīja šāgada Latvijas čempions Ģirts Bricis no Babītes novada jātnieku sporta kluba "Sport de Lux", šoreiz – ar zirgu Jackpot. Viņš apsteidza Mairu Leju no Jaunmārupes jātnieku kluba "Temperaments" ar zirgu Talismanu Pikabello Z un vēl vienu "Sport de Lux" pārstāvi Laumu Birznieci ar Calistro.

Divas uzvaras svinēja Garkalnes novada klubu jātnieki. Pirmajā maršrutā ar 50 cm augstiem šķēršļiem 10 gadus vecā Tīna Dreimane ar Albertu (jauno jātnieku sporta klubs "Meždruvas-1") pārspēja divas mājinieces – Annu Anniju Alsiņu ar Dunyar un Madaru Rūdeli ar Peach boy no zemnieku saimniecības "Tīraines staļļi". Savukārt otrajā maršrutā (80 cm šķēršļi) pirmo vietu izcīnīja Tila Alīse Jurjāne ar Eko no Upesciema jātnieku sporta kluba "Kriķi".

Trešajā maršrutā (100 cm) par Mārupes kausa ieguvēju kļuva Maira Leja ar Silver Rose, bet ceturtajā – Lauma Birzniece ar Calistro. Otro vietu ieņēma ropažnieks Guntars Siliņš ar Aforu, trešo – Kate Ansone ar Chandra H.