15.06.2013 09:24

Jelgavnieku vārtos Ķekavā ielido sešas bumbas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Futbola klubs "Auda" apliecina, ka ir viena no Latvijas pirmās līgas rezultatīvākajām komandām un pārliecinoši pieveic turnīra tabulas pastarīšus.

Pirmās līgas 11. kārtas spēli Ķekavas komanda aizvadīja piektdien vakarā savā stadionā pret pēdējā vietā esošo futbola kluba "Jelgava" dublieru vienību.

Līdz pirmā puslaika vidum, japāņu leģionāram Šo Goto un Rihardam Gorkšam gūstot divus vārtus piecu minūšu laikā, FK "Auda" futbolisti bija panākuši 2:0 savā labā. Spēles pirmajā stundā rezultāts vairs nemainījās, taču tad ar divu minūšu atstarpi otrs japānis Šohei Okuno un vēlreiz R. Gorkšs divkāršoja mājinieku pārsvaru.

Pēc īsa brīža FK "Jelgava"-2 spēlētājiem izdevās gūt goda vārtus, taču tūdaļ pat Rūdolfs Ratfelders atjaunoja četru vārtu pārsvaru, bet pamatlaika izskaņā savus otros vārtus spēlē guva Šohei Okuno – ļoti pārliecinoša FK "Auda" uzvara 6:1 (2:0).

Šis Ķekavas futbola klubam bija sestais panākums līdzšinējās 11 spēlēs, un ar 18 punktiem viņi vismaz uz divām dienām apsteiguši "Liepājas metalurga" dublierus un pakāpušies uz piekto vietu turnīra tabulā. Nākamā spēle ķekaviešiem paredzēta 22. jūnijā viesos pret vienu no pirmās līgas līdervienībām "FB Gulbene".