14.06.2013 13:32

Finišējis sacensību seriāls "Saulkrastu pavasaris"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Orientēšanās sacensībās, kas desmit nedēļas pēc kārtas notika dažādās Saulkrastu novada vietās, piedalījušies vairāk nekā 120 pieredzējuši orientieristi un iesācēji no Saulkrastiem un apkārtējiem novadiem.

Vērtējot rezultātus kopvērtējumā, tika ņemti vērā deviņi labākie sasniegumi, un diviem dalībniekiem izdevās iegūt maksimālo punktu summu 117 (par uzvaru katrā kārtā pienācās 13 punktu). S21 vecuma grupā tas bija pa spēkam Iritai Puķītei, bet V14 grupā – Edgaram Karnītim.

Tuvu šai summai bija arī Nora Ķigure (108 p.) un Artis Puķīte (97 p.), kuri abi startēja un uzvarēja 12 gadus veco orientieristu grupā. Savukārt Anda Upīte pirmās vietas ieguva gan 14, gan 16 gadus veco grupā.

Pārējās vecumu un prasmju grupās pirmās vietas "Saulkrastu pavasara" kopvērtējumā ieņēma: Alise Leonora Drozdova un Kristians Duka (10 g. v.), Edgars Indrāns (16 g. v.), Juris Siņica-Siņavskis (21 g. v.), Agita Leiboma un Uģis Kūliņš (35 g. v.), Tamāra Kosmačeva un Andris Grundšteins (55 g. v.), kā arī Edgars Timermanis, Uldis Upītis un Jānis Daukša.

Fotogaleriju skatīt šeit.