12.06.2013 13:29

Siguldas spēkavīriem trīs medaļas Priekulē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas spēkavīriem trīs medaļas Priekulē www.sp.lv

Latvijas kausa izcīņas astotajā posmā spiešanā guļus "Panatta Fitness" Siguldas kluba pārstāvji nopelnījuši godalgas gan jauniešu, gan junioru, gan pieaugušo kategorijās.

Jauniešu konkurencē (1995. gadā dzimušie un jaunāki) trešo absolūti labāko rezultātu sasniedza Nils Teterovskis. Startējot svara kategorijā līdz 105 kilogramiem, viņš sekmīgi veica visus trīs mēģinājumus un sasniedza rezultātu 132,5 kilogrami.

Par uzvarētāju šajā grupā kļuva gadu vecākais un 8 kg smagākais Artjoms Agadžanjans, kurš nesen izcīnīja pasaules čempionāta sudraba medaļu – 160 kg. Rēķinot uzrādīto rezultātu attiecībā pret personisko svaru, par N. Teterovski labāks koeficients bija arī Andrim Kučikam no Grobiņas.

Junioru (1990./94. g. dz) konkurencē otro absolūti labāko rezultātu sasniedza "Panatta Fitness" pārstāvis Mārtiņš Šmukša. Būdams vienīgais dalībnieks svara kategorijā līdz 93 kg, viņš uzrādīja 155 kilogramus. Gints Liebus no Priekules uzspieda 132,5 kg smagu stieni, taču viņa personiskais svars bija par 20 kg mazāks nekā siguldietim, līdz ar to koeficients mazliet labāks.

"Open" kategorijā pieaugušajiem pirmo vietu svara kategorijā līdz 120 kg izcīnīja Elmārs Rudzītis. Viņš veiksmīgākajā mēģinājumā sasniedza rezultātu 175 kilogrami.