22.05.2013 12:43

Pierīgas ģimenēm iespēja pieteikt labāko Latvijas mājas pusdienu recepti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas ģimenēm iespēja pieteikt labāko Latvijas mājas pusdienu recepti www.foto.delfi.lv

"Hesburger" restorāni "Mājas virtuve" izsludina Latvijas virtuves recepšu konkursu, aicinot ikvienu interesentu dalīties savas ģimenes tradicionālajā pusdienu ēdiena receptē. Pēc konkursa uzvarētāja receptes gatavotais ēdiens rudenī tiks piedāvāts restorānu "Mājas virtuve" ēdienkartē.

Konkursa dalībnieki aicināti līdz 4. jūnijam dalīties savas ģimenes gadu gaitā iecienītāko pusdienu ēdienu receptēs un gatavošanas fotogrāfiju vai video stāstos. "Mājas virtuves" recepšu konkursa noteikumi un dalībnieku anketa pieejami vietnē.


Ieva Salmela, "Hesburger" attīstības direktore Baltijas valstīs: "Izsludinām Latvijas ģimeņu tradicionālo pusdienu recepšu konkursu, jo esam pārliecināti, ka latviešu mājas virtuvēs top interesanti un garšīgi ēdieni, kurus vērts atklāt arī plašākai publikai. Aicinām dalīties savu ēdienu receptēs un stāstos, kas iedvesmojuši to tapšanu, – katrai ģimenei ir kāds īpašs, gadu gaitā iemīļots pusdienu ēdiens, kura gatavošana kļuvusi par ģimenes tradīciju."

"Mājas virtuves" recepšu konkursam pieteiktās piecas labākās receptes vērtēs "Hesburger" sekotāji tīmekļos "Facebook.com" un "Draugiem.lv", nosakot vienu recepti, kas tiks iekļauta "Mājas virtuves" pusdienu ēdienu ēdienkartē. Konkursa uzvarētājs saņems arī gardas un noderīgas balvas no "Hesburger".

"Strādājot Latvijas un citu reģionu tirgū, ņemam vērā mūsu pircēju paradumus, maltīšu ieturēšanas tradīcijas un vietējai virtuvei ierastās garšas. Tādēļ aicinām pircējus piedalīties ēdienkartes veidošanā un jaunu produktu tapšanā – 2012. gadā konkursā noskaidrojām Latvijas labākā burgera recepti un papildinājām "Hesburger" sortimentu ar burgeru "Vistas gardumiņš"," stāsta I. Salmela. "Tāpat arī "Hesburger" klientiem regulāri ir iespējas piedalīties jauno produktu degustācijās un ēdienu nosaukumu konkursos. Piemēram, šobrīd mēneša piedāvājuma – burgera "Negantais burgers" – nosaukuma autore ir mūsu uzņēmuma sociālo tīklu sekotāja."

"Hesburger" "Mājas virtuves" restorānu koncepcija sākta 2007. gadā Ainažos, kad uzņēmuma restorānā tika atklāta pirmā "Mājas virtuve". Šobrīd "Mājas virtuves" restorāni darbojas arī Jēkabpilī, Mārupē un Salaspilī esošajos "Hesburger". "Mājas virtuves" restorānu ideja veidota īpaši Latvijas tirgum, ņemot vērā latviešu iecienītās maltītes, sākot no brokastu ēdieniem, salātiem līdz otrajiem ēdieniem un desertiem. Tur ēdiens tiek gatavots katram apmeklētājam un tā tapšanā tiek izmantoti augstākās kvalitātes produkti. "Mājas virtuves" restorānos tiek īstenota uzņēmuma zaļā politika – izmantotais iepakojums tiek savākts un pārstrādāts ar SIA "Zaļā josta" palīdzību, padarot restorānu darbību pēc iespējas draudzīgāku videi.