07.02.2013 13:27

Pārvietošanās pa slidenajām ielām beidzas ar lauztiem kauliem

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Paklūpot uz slidenajām ielām traumas guvuši astoņi cilvēki. Paklūpot uz slidenajām ielām traumas guvuši astoņi cilvēki. www.foto.delfi.lv

Pēkšņā atkušņa un pēcāk piesalšanas dēļ uz ielām izveidojusies pamatīga slidotava. Tie, kuru slidošanas iemaņas nav tik labas, pēc pārvietošanās pa Rīgas ielām guvuši nopietnas traumas. Savukārt Pierīgā situācija ir mierīgāka.

Pagājušajā diennaktī ātrās palīdzības mediķi steigušies palīgā astoņiem cilvēkiem, kuri paslīdējuši un guvuši traumas uz galvaspilsētas slidenajām ielām, bet kādai sievietei uz galvas uzkritis no jumta krītošs ledus gabals. Viņai konstatēta galvas trauma un iespējams smadzeņu satricinājums. 

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta komunikācijas speciāliste Inga Vītola informē, ka cietušo vecums ir no 38 līdz pat 84 gadiem. Uz Rīgas ielām pagājušajā diennaktī lauzti plaukstas kauli, augšstilbi un potītes. Gūti arī smadzeņu satricinājumi.

Atšķirībā no galvaspilsētas Pierīgas novados neviens cilvēks mediķu palīdzību pēc paslīdēšanas uz slidenajām ietvēm nav guvis.