26.11.2012 15:27

K. Putniņa: bērni nav pieraduši ēst zivis

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
K. Putniņa: bērni nav pieraduši ēst zivis arhīvs

Pārtikas un veterinārā dienesta un citu speciālistu veiktajā pārbaudē Baldones bērnudārzā "Vāverīte" nav konstatēti pārkāpumi vai lielas nepilnības bērnu ēdināšanā.

Kā teic Baldones novada domes priekšsēdētāja Karina Putniņa ("Reģionu alianse"), vienīgais aizrādījums, kam viņa arī piekrīt, ir par to, ka ēdienkartē pietiekamā daudzumā nav iekļauti zivju ēdieni.

"Bet te ir viens "bet". Vai bērniem mājās arī zivis dod? Viņi nemāk ēst, viņi nav pieraduši ēst zivis," viņa komentē, norādot, ka iestādes medmāsa izmantojusi alternatīvu, dodot bērniem liesu gaļu, ko viņi ēd labprāt. "Tā kā pie putriņām bērni ir pieradināti dārziņā, tāpat viņus mēģinās pieradināt pie zivīm."

Plašāk video intervijā:



Iepriekš:
Viedoklis: "Speciālisti atzinuši, ka bērnudārza ēdienkartē ir ievērojami trūkumi!"

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" turpina izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.