24.11.2012 11:47

Meitene saka: “Ko viņi lūr uz mani?”, bet pati nav paskatījusies spogulī

Autors  Kaspars Ozoliņš, www.istamilestibagaida.lv
Novērtēt šo ziņu
(3 balsojumi)
Meitene saka: “Ko viņi lūr uz mani?”, bet pati nav paskatījusies spogulī arhīvs

Nereti dzirdēts, ka meitene sūdzas, ka puisis domā tikai par seksu, par viņas izskatu – kājām, krūtīm, dibenu. "Bet man ir arī acis!"

Tai pašā laikā viņas daudz ko nezina par puišiem. Puiši pēc savas būtības ir atšķirīgi no meitenēm. Viņi visu galvenokārt uztver ar acīm. Turpretī meitenes – ar ausīm. Kā tas izpaužas?

Nu, piemēram, ja tagad klasē ienāktu puspliks puisis, meiteņu reakcija būtu: "Kas viņš stulbs? Te taču ir skola! Un ārā ir rudens!" Turpretī, ja klasē ienāktu pusplika meitene, puišu reakcija būtu: "O! Interesanti! Viņai gan smukas kājas!"

Garīgā un seksuālā dimensija

Puiši nav izvirtuļi. Viņi ir radīti visu uztvert vairāk ar acīm, un tas ir labi! Tikai der zināt, ko ar to visu iesākt. Izrādās, ka puišiem ir divas dimensijas – seksuālā un garīgā. Meitenei viena – garīgā. Tas gan nenozīmē, ka meitenes nav seksuālas būtnes vai ka viņām nepatīk sekss. Viņām vienkārši ir citāda uztvere. Puisis ikdienā staigā seksuālajā dimensijā. Ieraugot meiteni, pirmās 10 sekundes viņš automātiski novērtē viņu seksuāli. Tas ir labi, veselīgi un nepieciešami, bet pēc 10 sekundēm puisim nepieciešams "izkāpt" no seksuālās dimensijas. Protams, ja meitenei ir liels dekoltē, tad visas sarunas gaitā viņš domās par viņas krūtīm. Puisis var "izkāpt" no seksuālās dimensijas ar vienu jautājumu: "Vai es esmu gatavs šo meiteni precēt?"

"Ko? Precēt? Patusēt – varbūt. Pabučoties – varbūt. Ne jau precēt. Paga, paga, es pat nezinu, kā viņu sauc!" Pēkšņi puiša acis no viņas krūtīm pāriet uz viņas acīm. Puisis spēj pārslēgties no seksuālās dimensijas uz garīgo tajā brīdī, kad viņš sāk domāt par šo meiteni nopietni, kad viņš sev uzdod jautājumu, vai ar šo meiteni es varētu pavadīt katru dienu un viņa man nekad neapniktu? Vai es to vispār gribu? Varbūt ir tā, ka puisim patīk meitenes izskats, bet labāk lai viņa nerunā daudz.

Kā meitene var palīdzēt puisim?

Ja meitene vēlas palīdzēt puisim saprast, ko viņš īsti jūt pret šo meiteni, ir viens efektīvs veids. Kāds? Nepārguli ar puisi! Kā tu domā, cik ilgi puisis būtu gatavs draudzēties ar tevi, ja nebūtu seksa? Trīs mēnešus, četrus? Tikai tad, ja puisis ir gatavs negulēt ar tevi, tu vari būt droša, ka viņam tu patiešām nozīmē ļoti, ļoti, ļoti daudz. Tas nenozīmē, ka viņš negrib tevi. Protams, ka grib! Tikai sekss var visu sabojāt. Tad, kad puisis pārguļ, viņš paliek savā seksuālajā dimensijā un nespēj līdz galam no tās izkāpt. Viņš vairs nesaprot, vai viņš ir kopā ar tevi tāpēc, ka jums ir sekss un viņam patīk tavas krūtis, vai arī tāpēc, ka viņš mīl tavu personību. Reiz kāda meitene ieteica: "Ja arī tu domā ar puisi pārgulēt, pasaki viņam, ka seksa nebūs. Un tad pavēro viņa reakciju. Ja viņš vēl joprojām interesējas par tevi, tas jau liecina, ka tu viņam tiešām patīc."

Dažreiz meitenes saka: "Ko viņi lūr uz mani?" Bet pašas nav paskatījušās uz sevi spogulī. Kā tu domā – ja puisis tā jau visu uztver ar acīm un ja tev ir super mini svārki un krūtis gandrīz "krīt" laukā, kā lai viņš neskatās? Viņš taču ir normāls vīrietis! Ir tikai viena lieta. Dažreiz meitene domā – re kā, puiši mani pamana! Patiesībā viņi pamana tavus plikumus, bet ne tavu personību. Puisim ir daudz grūtāk iepazīt un iemīlēt tevi kopumā, arī tavu personību, ja tavs apģērbs ir pārāk izaicinošs. Kā to pārbaudīt?

Palīdzi puisim un sev atrast īsto un vienīgo! Izvēlies parakstīt apsolījuma kartīti ar apņemšanos sagaidīt pašas labākās seksuālās attiecības, kas iespējamas tikai laulībā! Tu esi tā vērta, lai tevi gaidītu!