22.10.2012 13:28

Uz Mori "ātrie" brauc ar astoņu kilometru līkumu, taču pagūst laikā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uz Mori mediķi brauc no Rīgas rajona slimnīcas, kas ir 20 kilometru attālumā, lai gan Līgatnē arī ir atvērts neatliekamās medicīniskās punkts, kas iznāktu tuvāk – tikai 12 kilometri. Uz Mori mediķi brauc no Rīgas rajona slimnīcas, kas ir 20 kilometru attālumā, lai gan Līgatnē arī ir atvērts neatliekamās medicīniskās punkts, kas iznāktu tuvāk – tikai 12 kilometri. Krišjānis Grantiņš

Pierīgā neatliekamā medicīniskā palīdzība uz izsaukumiem ierodas laikus un jaunu neatliekamās palīdzības punktu atvēršana netiek plānota, arī Siguldas pusē ne.

Kā atklāj Siguldas novada Mores pagasta pārvaldes vadītāja Zenta Bite, "no personīgās pieredzes varu teikt, ka nupat vasarā ātrā palīdzība atbrauca 20 minūšu laikā. Mēs nevaram sūdzēties. Nekad neesmu dzirdējusi sliktas atsauksmes, sūdzības par to, ka mediķi laikus neierodas.


Pie mums palīdzība brauc no Siguldas, Rīgas rajona slimnīcas, kas ir 20 kilometru attālumā. Lai gan Līgatnē arī ir atvērts neatliekamās medicīniskās punkts un tas iznāktu tuvāk – tikai 12 kilometri, tomēr esam Siguldas novadā.

Ziemā aizsniguši ceļi nekad nav problēma, jo kursē divi skolēnu autobusi, līdz ar to, kā nolikumā teikts, līdz septiņiem rītā visiem ceļiem jābūt notīrītiem no sniega. Reizēm mēs smējāmies – ātrāk iztīra pašvaldības ceļus nekā valsts galvenos. Šajā ziņā problēmu mums nekad nav bijis".

Iepriekš:
Veselības ministrija: "ātrie" Pierīgā patiešām ātri