05.09.2012 14:08

Aicina pieteikties bezmaksas veselības pārbaudēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. arhīvs

Siguldas novada iedzīvotāji aicināti izmantot iespēju un laikus pierakstīties pie speciālistiem, kas bez maksas pieņems Veselības dienā.

Vēl var pagūt pieteikt savus mazuļus pie pediatriem, kā arī pierakstīties pie Rīgas rajona slimnīcas speciālistiem.

Brīvas vietas ir arī pie "Ronald McDonald" pediatriem – neirologa un gastroenterologa. Pierakstu pie šiem speciālistiem iespējams veikt, zvanot pa tālruni 28645470 darba dienās no pulksten 9 līdz 17.

Arī Rīgas rajona slimnīcā var pagūt pieteikties bez maksas vizītei pie neirologa, okulista, endokrinologa (pieraksts pie speciālistiem pa tālruni 67971329) un pēdu aprūpes speciālista (pieraksts pa tālruni 29716952). Pēc iepriekšēja pieraksta Rehabilitācijas nodaļā varēs bez maksas piedalīties 15 minūšu treniņā uz "Power Plate" trenažiera, fizioterapijas nodarbībā grupā vai veselības grupas nodarbībā baseinā (pieraksts pa tālruņiem 67976922 vai 26067440).

Savukārt bez pieraksta varēs apmeklēt fizioterapeitu, masieri, uztura speciālistu, homeopātu, sejas kopšanas speciālistu, saņemt Latvijas Diabēta asociācijas un Pacientu ombuda konsultācijas, kā arī veikt cukura līmeņa mērījumus, redzes pārbaudi, plaušu pārbaudi, apmeklēt Mutes veselības centra busiņu un noteikt savu ķermeņa masas indeksu.

Siguldas "Mēness aptiekās" (Strēlnieku iela 2, Vidzemes šoseja 16, t/c "Raibais suns", L. Paegles iela 4, Sigulda) bez maksas būs iespējams veikt holesterīna līmeņa mērījumus. Pie pilsētas kultūras nama būs pieejams arī Valsts asinsdonoru centra donoru autobuss, vēsta portāls "Sigulda.lv".

Jau rakstījām, ka 15. septembrī Siguldas novada pašvaldība rīko Veselības dienu, dāvinot novadā deklarētajiem iedzīvotājiem iespēju piedalīties veselību veicinošās aktivitātēs, izzināt aktuālas, ar veselību un veselīgu dzīvesveidu saistītas tēmas un diagnosticēt veselību. Apmeklējot kādu no Veselības dienas piedāvājumiem, būs jāuzrada Siguldas novada iedzīvotāju ID karte vai izziņa par deklarēto dzīvesvietu.