18.05.2018 10:18

"Good Life Clinic" Piņķos nodrošinās pieejamākus medicīnas pakalpojumus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Good Life Clinic" Piņķos nodrošinās pieejamākus medicīnas pakalpojumus publicitātes

Svinīgā ceremonijā, piedaloties Babītes novada pašvaldības vadībai, vēstniecību pārstāvjiem un vadošajiem speciālistiem veselības aprūpē, Piņķos durvis vērusi klīnika "Good Life Clinic".

"Good Life Clinic" izveidota ar mērķi nodrošināt pacientam ērtu vietu veselības aprūpei, piedāvājot kvalitatīvu medicīnas un ārstēšanās pakalpojumu klāstu. Klīnikas telpas ir aprīkotas ar jaunākās paaudzes diagnostikas iekārtām, nodrošinot pilnvērtīgus izmeklējumus un terapiju klīnikas klientiem.

"Good Life Clinic" pakalpojumu klāstā ietilpst tādas medicīnas nozares kā pediatrija, gastroenteroloģija, traumatoloģija – ortopēdija, dermatoloģija, proktoloģija. Klīnikā ir iespējams saņemt terapeita, ķirurga un bērnu neiroķirurga konsultācijas un veikt asinsvadu diagnostiku. Tāpat klīnika nepieciešamības gadījumā plaši sadarbojas ar ārvalstu konsultantiem un vadošajiem veselības aprūpes centriem Latvijā.

"Good Life Clinic" personālā apvienojušies Latvijā labi pazīstami ārsti, tostarp endoskopiste Linda Sosāre, traumatologs ortopēds Visams Rafaels, pediatre un ģimenes ārste Gerda Lielause un citi. Klīnikas vadītājs ir sertificēts, Latvijā praktizējošs gastroenterologs un endoskopists Sabri Abdelmasī.

"Esam gandarīti, ka pēc liela darba, kas tika ieguldīts klīnikas izveidē, varam uzsākt darbu un vērt savas durvis pacientiem. Pirms pāris gadiem šis šķita tāls un neaizsniedzams sapnis, bet tagad tā būs vieta, kur saņemt izcilu speciālistu konsultācijas Rīgas pievārtē – Piņķos," atklāšanas pasākumā teica "Good Life Clinic" direktors un līdzīpašnieks Sabri Abdelmasī. "Lielu pateicību parādā esmu savam jaunākajam brālim, klīnikas līdzīpašniekam Rabī Abdelmasī. Viņš noticēja idejai, iemīlējās Latvijā un Babītes novadā, kad pirms septiņiem gadiem pirmo reizi ieradās Latvijā. Kopā mēs šo sapni pārvērtām par realitāti."

Pēc S. Abdelmasī vārdiem, klīnikā liels uzsvars tiks likts ne tikai uz pakalpojumu sniegšanu, bet arī uz pacientu izglītošanu ar veselību saistītos jautājumus: "Neesam atvēruši klīniku, lai konkurētu ar citiem līdzīgiem medicīnisko pakalpojumu sniedzējiem, bet gan lai sadarbotos. Esmu pārliecināts – ja medicīnas iestāde piedāvā kvalitatīvus pakalpojumus, vieta atrodas visiem, un savstarpēji nav nepieciešams cīnīties par klientu loku."

Klīnikā plāno piedāvāt unikālu iespēju saviem pacientiem – attālināta veida konsultācijas pie ārvalstu speciālistiem. "Ja pacients vēlēsies, varēs saņemt konsultācijas videokonferences veidā no sertificēta ārvalstu speciālista. Vairāki augstas raudzes speciālisti jau ir piekrituši sadarboties. Ejam ar pozitīvu skatu uz nākotni un plānojam attīstību," uzsver S. Abdelmasī.

Babītes novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ence klīnikas atklāšanu nosauca par svētkiem visam Babītes novadam, "novada uzņēmumu pulkā uzņemot tik pamatīgu medicīnas pakalpojumu sniedzēju, kas pievienojas pašreizējiem novada doktorātiem un zobārstniecībām." Pašvaldības vadītājs arī izteica gandarījumu par to, ka ir cilvēki, kas rod veidu kā īstenot savas idejas: "Patīkami, ka tiek labiekārtota jaunuzbūvēta ēka un novadā tiek radītas jaunas darbavietas."