05.06.2013 15:59

Rīgā apbalvoti konkursa "Skola veselībai" uzvarētāji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rīgā apbalvoti konkursa "Skola veselībai" uzvarētāji publicitātes

5. jūnijā Rātsnama Kamīnzālē tika sveikti visi konkursa "Skola veselībai" uzvarētāji, kā arī šo skolu direktori un skolotāji.

 

Konkurss "Skola veselībai" tika organizēts Rīgas domes Sabiedrības veselības stratēģijas "Veselīgs rīdzinieks – veselā Rīgā" ietvaros, lai izstrādātu vienotu simbolu un saukli visām izglītības iestādēm, kas iesaistīsies iniciatīvā "Rīgas pašvaldības veselību veicinošā izglītības iestāde" jeb tā saucamajā Rīgas veselīgo skolu kustībā. Konkurss norisinājies skolās, kuras jau ir iesaistījušās šajā kustībā.

Kategorijā par saukļa izvēli pirmo vietu un diplomu saņēma Rūta Gaile no Rīgas Centra humanitārās vidusskolas. Savukārt, par logotipa izvēli pirmo vietu ieguva Liliāna Žuga-Divrē no Rīgas 84. vidusskolas. Vēl četriem skolēniem tika pasniegti pateicības raksti un motivācijas balvas: Gatim Armandam Tarzierim, Andrim Ostaščenko, Agatei Katrīnai Bukšai un Violetai Fursai no Rīgas 84. vidusskolas.

Pēc skolēnu apbalvošanas pateicības raksti tika pasniegti arī veselīgo skolu kustībā iesaistīto skolu direktoriem un skolotājiem – Rīgas 80. vidusskolai, Rīgas 40. vidusskolai, Rīgas Centra humanitārai vidusskolai, kā arī Rīgas 84. vidusskolai par aktīvu dalību iniciatīvā "Rīgas pašvaldības veselību veicinošā izglītības iestāde", kas ietver izglītojošus pasākumus bērniem un vecākiem.