31.05.2013 15:13

Bauze-Krastiņš: "Nekā personīga" mani nomelno

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Gunārs Bauze–Krastiņš. Garkalnes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Gunārs Bauze–Krastiņš. www.kasjauns.lv

Garkalnes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Gunārs Bauze-Krastiņš uzskata, ka TV3 raidījums "Nekā personīga" veic apmelojošu kampaņu.

Garkalnes mērs uzskata, ka priekšvēlēšanu laikā, kad pašvaldībai un viņam personīgi demokrātijas vārdā ir ierobežotas iespējas izteikt savu viedokli, "TV3 raidījums "Nekā personīga" apzināti melo.

"Pirmkārt, bērnus es darbā neesmu pieņēmis. Otrkārt, KNAB mani nav sodījis par bērnu pieņemšanu darbā. Treškārt, tādas sagrozītas ziņas tikai apliecina, ka TV3 raidījums "Nekā personīga" ir tipisks dzeltenās televīzijas paraugs," ar sava preses sekretāra un dēla vienā personā Mārča Bauzes-Krastiņa starpniecību savu viedokli medijiem pauda Garkalnes mērs.

TV3 raidījumā "Nekā personīga" 26. maijā bija sižets par Garkalnes novadu un konkrēti – Mārtiņu Gunāru Bauzi-Krastiņu, kurā jau kārtējo reizi norādīts, ka viņš pieņēmis darbā savus bērnus un ticis sodīts par to.

Iepriekš: 
VIDEO: Garkalnes mērs apšauba Olgas Rajeckas psiholoģisko stāvokli