29.05.2013 09:25

Par vietām Sējas domē cīnās 22 cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sējas novada dome Sējas novada dome www.kulturaskarte.lv

Pēc pirmā jūnija Sējas novada domē cer iekļūt cilvēki no diviem sarakstiem, kopā 22 cilvēki. Par vietām atkal cīnīsies teju vai visi esošie deputāti.

Vēlētāju apvienības "Tēvzeme" pirmais numurs ir pašreizējais novada domes priekšsēdētājs Guntis Liepiņš. Kopā ar viņu domē atkal cer iekļūt no šī saraksta ārsta palīdze un aptiekas vadītāja Marita Iekļava, skolotājas Astrīda Pastare un Staņislava Vērdiņa, Sējas pamatskolas direktore Inese Ozolniece, kā arī šoferis Guntars Lūsis, vietējās bibliotēkas vadītāja Inta Petrova un pensionāre Anna Ozoliņa. No tiem, kuri vēl domē nav pabijuši, no šīs apvienības vēlas nokļūt Sējas novada pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte" skolotāja Sarmīte Mejere, Zemnieku saimniecības "Veģi" saimniecības vadītājs Aivis Dūcis, domes IT speciālists Andris Vikse, kā arī pašnodarbinātais Normunds Broks.

Šis tandēms sola uzturēt labās lietas un radīt jaunus pakalpojumus, protams, piesaistīt investorus, nodrošināt brīvpusdienas piecus līdz sešus gadus vecajiem bērndārzniekiem, kā arī risināt veloceliņa jautājumu, kas ved no Lojas uz Sporta centru.

Daudz mazāk esošo deputātu ir otrā politiskajā veidojumā "Mēs- Sējas novadam". Tajā kā pirmais numurs startē esošais deputāts un SIA "VÖDERSTAD", valdes priekšsēdētājs. Līdzās viņam, Centrālās vēlēšanu komisijas sarakstā atrodami arī tādu esošo deputātu vārdi kā produktu menedžeris Māris Iekļavs. Līdzās viņiem, uz vietu domē cer arī SIA "RIKK" valdes locekle Rūta Keviešena, SIA "Agreggare" valdes loceklis Armands Veinbergs, SIA "Nemora" valdes priekšsēdētājs Kaspars Šuikovskis, SIA "Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīca" Iepirkumu un līgumu daļas vadītājas vietnieks Aivars Bisenieks, "Baltijas Tranzītu servisa" praktikants Kristaps Birzulis, SIA "Homely" valdes locekle Kristīne Tīlika, "Bigbank" maksājumu speciāliste Arta Kazeka un trenere Valentīna Smoča.

Šis politiskais tandēms savā priekšvēlēšanu programmā sola atbalstu novada mazāk aizsargātajiem cilvēkiem, pensionāriem, trūcīgajiem un citiem. Tāpat bezdarbnieki tikšot iesaistīti novada sakopšanas darbos, bet vientuļie pensionāri un invalīdi tikšot pie palīdzības apkures rēķinu nomaksai.
Tāpat šī politiskā spēka kandidāti esot gatavi runāt ar "Latvijas Gāzi" par tarifa samazināšanu šī Pierīgas novada iedzīvotājiem.