19.05.2013 15:28

VIDEO: Publiskās priekšvēlēšanu debates Carnikavā un Ādažos (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
VIDEO: Publiskās priekšvēlēšanu debates Carnikavā un Ādažos (papildināta) arhīvs

Reģionālās televīzijas "TV Spektrs" rīkotajās publiskajās debatēs tiekas deputātu kandidāti no visas Latvijas. Pagājušajā nedēļā kārta bija Carnikavai un Ādažiem.

Iepriekš tās notikušas jau arī Salaspilī, Stopiņos, Inčukalnā, Garkalnē, Olainē, Ikšķilē, Baldonē, Jūrmalā, Krimuldā, Siguldā un Ķekavā.

Raidījuma vadītājs žurnālists Kārlis Streips informēja, ka Carnikavas vēlētāji varēs izvēlēties no pieciem dažādiem sarakstiem, taču studijā bija ieradušies tikai trīs, jo partijas "Reģionu alianse" un "Saskaņas centrs" šim aicinājumam neatsaucās. Tādēļ studijā diskutēja partijas "Latvijas Zemnieku savienība", Nacionālās apvienības ""Visu Latvijai!"/ "Tēvzemei un brīvībai"/LNNK", kā arī "Vienotības" pārstāvis.

Savukārt no ādažniekiem šajā raidījumā piedalījās četri no sešiem pieteiktajiem politiskajiem spēkiem Ādažu novada domes vēlēšanās. Arī šajā raidījumā nepiedalījās pārstāvis no "Saskaņas centra" un politiskā spēka "Sadarbība". Studijā diskutēja pārstāvji no ""Visu Latvijai!"/"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK", "Latvijas Zemnieku savienības", "Vienotības" un "Reģionu alianses".

Carnikava:



Ādaži:


Salaspils:


Stopiņi:


Inčukalns:


Garkalne:


Olaine:


Ikšķile:


Baldone:


Jūrmala:


Krimulda:


Sigulda:


Ķekava: