27.03.2013 14:31

Ropažu mērs gaidāmajās vēlēšanās stafeti varētu nodot savai vietniecei

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Ropažu novada domes priekšsēdētājs Antons Cibuļskis. Ropažu novada domes priekšsēdētājs Antons Cibuļskis. Krišjānis Grantiņš

Politiskajai partijai "Reģionu alianse" (RA) tagad ir savs priekšpostenis arī Ropažu novadā, kur nodibināta partijas nodaļa, un par tās vadītāju ievēlēta Ropažu novada domes priekšsēdētāja vietniece un RA valdes locekle Sanita Megere-Klevinska.

Viņa, iespējams, kļūs par patlaban izveides procesā esošā partijas saraksta līderi novada pašvaldības vēlēšanās. Kandidātu vidū būs arī RA biedre un pazīstamā kamaniņu braucēja Ingrīda Amantova, kā arī ilggadējais un pašreizējais Ropažu domes priekšsēdētājs Antons Cibuļskis.

"Vēlos nodot stafeti drošās rokās, bet pats arī nepalikšu malā. Jūtos atbildīgs par savu novadu, un šīs jūtas nevar vienkārši palaist pensijā," teic pašvaldību politikas veterāns.

Šobrīd partijā "Reģionu alianse" ir vairāk nekā četri simti biedru un tā jau ir pārstāvēta 33 Latvijas pilsētās un novados, tostarp Pierīgā: Ādažos, Babītē, Baldonē, Carnikavā, Garkalnē, Inčukalnā, Jūrmalā, Ķekavā, Krimuldā, Olainē, Ropažos, Salaspilī, Sējā, Siguldā, Stopiņos.

RA biedri ir arī 12 pašvaldību domju priekšsēdētāji, kuru vidū ir Andrejs Ence (Babītes novads), Pēteris Balzāns (Ādažu novads), Karina Putniņa (Baldones novads), Uģis Mitrevics (Siguldas novads), Guntis Liepiņš (Sējas novads) un Antons Cibuļskis (Ropažu novads).