14.02.2013 09:30

Vidzemes partija cer uz labiem rezultātiem arī Inčukalnā un Ķekavā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vidzemes partija cer uz labiem rezultātiem arī Inčukalnā un Ķekavā www.foto.delfi.lv

Vidzemes partija pašvaldību vēlēšanās centīsies iegūt vismaz četru mēra amatu krēslus – Valkas, Alūksnes, Rūjienas un Aizkraukles pašvaldībā.

Tāpat kā līdz šim, arī pēc pašvaldību vēlēšanām, kas notiks šī gada 1. jūnijā, mēra amatā plāno palikt līdzšinējais Alūksnes novada priekšsēdētājs Aivars Fomins, Rūjienas novada pašvaldības priekšsēdētājs Guntis Gladkins un Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums.

"Plānojam kandidēt arī aptuveni piecās līdz sešās citās pašvaldībās, bet, tā kā pašlaik vēl nevaram precīzi neko prognozēt, būtu pāragri nosaukt iespējamos kandidātus deputātu vai mēru amatiem," aģentūru LETA informēja Vidzemes partijas valdes loceklis, Valkas novada domes mēra amata kandidāts Vents Armands Krauklis.

Prognozējot vēlēšanu rezultātus, kādreizējais Saeimas deputāts atzīst, ka labs rezultāts Vidzemes partijai varētu būt gaidāms ne tikai Alūksnē, Valkā, Aizkrauklē un Rūjienā, bet arī Pļaviņās, Ķekavā un Inčukalnā, kur izteiktu līdera partiju līdz šim nav bijis un pastāv aktīva konkurence partiju starpā.

"Labi rezultāti mums būs tur, kur ir spēcīgi un aktīvi cilvēki. Šajās vēlēšanās vēlētāji novērtē, ko cilvēks ir izdarījis un ko viņš vēl var izdarīt. Nekādas reklāmas un sausie solījumi te nestrādās, jo pašvaldību vēlēšanās jau visi visus pazīst un te nostrādās tikai patiešām padarītais," atzīst V. A. Krauklis.