17.12.2012 12:58

Mārupes mēra vietniece: "Mums nav ko slēpt"

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes novada dome. Mārupes novada dome. www.marupe.lv

Komentējot Mārupes novada domes deputāta Edgara Jansona ("Demokrāti.lv") plašsaziņas līdzekļos pausto informāciju, ka šīs pašvaldības deputātiem ir jāatkāpjas, jo viņi negodprātīgi organizējuši vietvaras darbu, mēra vietniece Līga Kadiģe ("Reģionu alianse") uzsver: "Mums nav ko slēpt."

"Mani ir ievēlējuši mārupieši, un, visticamāk, Jansona kungs nav starp viņiem, tādēļ tikai paši cilvēki var spiest, vai mēs labi pildam sev uzticētos pienākumus," teic mēra vietniece, norādot, ka Mārupē godprātīgi strādājot jau 40 gadus.


To, vai deputāta izteikumi par naudas sadali esot patiesi, L. Kadiģe aicina noskaidrot, vēršoties tiesībsargājošajās institūcijās, jo viņai neesot nekā slēpjama. "Par katru lietu, ko esam paveikuši, varam atskaitīties. Jā, es kopā ar mūsu dejotājiem braucu šovasar uz ASV. Bet biju vienīgā no domes, turklāt deputāti par to lēma. Savukārt uz Turciju braucu Eiropas Savienības projekta ietvaros. Tas ir tas, ko varu uzreiz pateikt par sevi," tā L. Kadiģe.

Savukārt komentējot jautājumu par budžetu un tā pieņemšanu, mēra vietniece zina teikt, ka ne ātrāk kā janvārī būs skaidrs, kam un cik naudas tiks nākamajā gadā, jo pašlaik joprojām notiekot visu vajadzību apkopošana. Tāpēc Mārupes novada pašvaldības 2013. gada budžets varētu tikt pieņemts tikai janvāra beigās vai pat februāra sākumā.