20.09.2012 10:40

Jūrmalā tapusi jauna partija "Uz priekšu, Latvija!"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Septembra vidū politiskajā telpā dzimusi jauna partija "Uz priekšu, Latvija!", kurā apvienojušies aktīvākie Jūrmalas iedzīvotāji. 

 

Jaunajā politiskajā veidojumā pulcējušies Jūrmalas uzņēmēji, sportisti un vietējās slavenības, informē Viktorija Pospelova, partijas "Uz priekšu, Latvija!" preses sekretāre.

Viņa uzsver, ka partija "Uz priekšu, Latvija!" par saviem mērķiem uzskata Jūrmalas un Latvijas attīstību, sociāli neaizsargāto cilvēku aizsardzību un radīt priekšnoteikumus ārvalstu investīciju piesaistīšanai Jūrmalā.

Par tās valdes priekšsēdētāju ievēlēts Jūrmalas uzņēmējs, sporta mecenāts, FK "Jūrmala" prezidents Aleksandrs Bašarins, valdē arī ievēlēti jūrmalnieki: Latvijas Universitātes pasniedzējs Oskars Galanders un Kristīgās Akadēmijas pasniedzējs Mikus Solovejs.

"Mēs redzam Jūrmalu kā tūrisma Meku Baltijas reģionā, šeit ir iespēja apvienot gan aktīvo atpūtu, gan cilvēku rehabilitāciju. Uzskatām, ka Jūrmalai ir iespēja kļūt par vienu no populārākajiem kūrortiem Eiropā, ja pareizi saimniekojot un neradot šķēršļus investīciju piesaistei," saka partijas "Uz priekšu, Latvija!" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Bašarins.

Partija jau tuvākajā laikā sāks iedzīvotāju pieņemšanu, konsultējot un palīdzot juridiskajos jautājumos Tirdzniecības centrā "Līgo" Kauguros, Raiņa ielā 112b.