26.04.2013 14:01

Olaines kultūras centram steidzami meklē jaunu direktoru

Autors  www.olaine.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines kultūras centram steidzami meklē jaunu direktoru Krišjānis Grantiņš

Olaines novada pašvaldība līdz 29. aprīlim izsludinājusi pieteikumu pieņemšanu no pretendentiem par kultūras centra direktora amata vietu.

Galvenie darba pienākumi jaunajam vadītājam būs nodrošināt kvalitatīvu kultūras jomas pakalpojumu pieejamību Olaines novadā, koordinēt kultūras jomas stratēģijas, vidējā termiņa rīcības programmas, gada plānu izstrādi un atbildēt par to izpildi, nodrošināt Olaines novada kultūras centra struktūrvienību efektīvu darbu, izstrādāt priekšlikumus centra struktūrvienību darbības tālākai uzlabošanai.

Tāpat būs jāsagatavo Olaines novada kultūras centra budžeta projekts, jāatbild par tā izpildi, savas kompetences ietvaros jāslēdz līgumi ar juridiskām un fiziskām personām, jāpiesaista sponsoru līdzekļi un projektu līdzfinansējums kultūras jomai novadā, jāorganizē domes lēmumu un rīkojumu izpilde, kā arī savā darbā jāievēro Kultūras centra darbību reglamentējošos normatīvos aktus.

Prasības pretendentam ir augstākā izglītība humanitārā vai kultūras menedžmenta jomā, vai vadības zinību jomā, pieredze vadošā amatā kultūras jomā vai kultūras menedžmentā (budžeta plānošanas un izpildes kontrole, cilvēkresursu vadīšana, projektu sagatavošanas un ieviešanas vadīšana u.tml.), kultūras nozares darbības un normatīvo aktu pārzināšana, pieredze kultūras projektu vadīšanā un koordinēšanā, datorzināšanas pieredzējuša lietotāja līmenī, ļoti labas latviešu valodas, labas krievu valodas un vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas. Jābūt arī vēlmei un spējai veidot un noturēt pozitīvas attiecības lietišķajā saskarsmē ar pašvaldības un centra partneriem un klientiem, un ikdienas darbā ar kolēģiem, kā arī prasmei uzstāties, pašiniciatīva un prasme racionāli organizēt savu darbu.

Iesniegumu, CV, motivācijas vēstuli, izglītību un tālākizglītību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī pretendenta sagatavoto koncepciju par Kultūras centra darbības attīstības perspektīvām (līdz 2 A4 lapām datorrakstā) sūtīt vai iesniegt personiski līdz 29. aprīļa plkst. 19 Olaines novada domē Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā Zemgales ielā 33 (tālr. 67146015, 67964333).