15.04.2013 17:13

Iebraukšanas caurlaides Jūrmalā var iegādāties trīs termināļos

Autors  www.jurmala.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Tā kā Jūrmalā ir iebraukšanas maksa, pašvaldības autosvāvvietās spēkratus var novietot bez maksas. Tā kā Jūrmalā ir iebraukšanas maksa, pašvaldības autosvāvvietās spēkratus var novietot bez maksas. www.jurmala.lv

Iestājoties siltākam laikam, arvien vairāk vietējo un ārvalstu tūristu apmeklē Jūrmalu gan brīvdienās, gan darbdienās.

Pilsētas viesu ērtībām, kas Jūrmalā ierodas ar automašīnu, tagad uzstādīti trīs maksājumu karšu termināļi vienreizējo iebraukšanas caurlaižu iegādei.
Norēķinu karšu termināļus var atpazīt pēc norādēm - uz termināļiem ir norēķinu karšu uzlīmes. Maksājumiem izmantojamas jebkuras bankas izsniegtās "MasterCard", "Maestro", "Visa" un "Visa Electron" kartes.

Pirmais maksājumu karšu terminālis caurlaižu iegādes punktā Priedainē tika uzstādīts pagājušā gada februārī, un, tā kā cilvēki labprāt izmantoja iespēju norēķināties bez skaidras naudas, papildus tika uzstādīti vēl divi termināļi. Priedainē darbojas 13 caurlaižu iegādes automāti un trīs no tiem ir maksājumu karšu termināļi. Šovasar šeit tiks uzstādīti vēl trīs, bet kopumā to skaitu plānots palielināt līdz desmit.

Līdz ar norēķinu karšu termināļu uzstādīšanu iegādāties vienreizējās iebraukšanas caurlaides Jūrmalā ir ērtāk, jo nav vajadzīga skaidra nauda un maksājumu ar karti var veikt, neizkāpjot no automašīnas. Caurlaižu iegāde ar maksājumu kartēm ir tikpat droša kā norēķini jebkurā veikalā, drošības nolūkā caurlaižu punktā darbojas arī videonovērošana. Pārejot uz lielāku skaitu termināļu, samazināsies arī to uzturēšanas izdevumi.

Norēķiniem ar maksājumu kartēm tiek izmantoti pēc Jūrmalas pilsētas domes pasūtījuma uzstādītie SIA "Point Transaction Systems" "VeriFone" termināļi. Maksa par vienreizēju iebraukšanu Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā ir viens lats. Savukārt automašīnas Jūrmalas pilsētā vietās, kur atļauta autotransporta novietošana, var novietot bez maksas (izņemot privātās autostāvvietas).