07.02.2013 11:23

Tūrisma izstādē prezentēs atpūtas iespējas Stopiņu novadā

Autors  Stopini.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Līgo parkā Stopiņos notiek dažādi pasākumi. Līgo parkā Stopiņos notiek dažādi pasākumi. Krišjānis Grantiņš

Stopiņu novada pašvaldība šogad piedalīsies izstādē "Balttour 2013", kas notiks no 8.līdz 10.februārim Ķīpsalas izstāžu centrā.

Viena no vietām ir Līgo parks – novada iedzīvotāju izveidota atpūtas vieta, laika gaitā papildināta ar tēlnieka Ulda Sterģa veidoto latviešu rakstu zīmju dārzu laukakmeņos. Parkā ir plaša brīvdabas estrāde ar dabīgo dēļu grīdu, kas lieliski piemērota dažādiem kultūras pasākumiem. 

Ik gadu Līgo parka estrādē notiek tradicionālie pasākumi – Lieldienas, Līgo vakars, Lielais vasaras festivāls, Dziesma un deja manam novadam, Starptautiskās Bērnu dienas pasākumi, teātra izrādes, vasaras sezonas noslēguma koncerts, kā arī novadu sadziedāšanās, sadejošanās koncerti, Latvijā populāru mākslinieku priekšnesumi. Šogad Līgo parks svin savu 25.pastāvēšanas gadskārtu, un par godu šim notikumam ir sagatavota plaša, interesanta un daudzveidīga kultūras pasākumu programma, kuru apmeklēt aicinām ikvienu interesentu.

Izstādes apmeklētājiem būs iespēja tuvāk iepazīt Stopiņu novadu un mūsu novada piedāvātās iespējas izglītībā, sportā, kultūrā un mākslā, uzzināt - kāpēc Stopiņu novads ir laba mājvietas izvēle un, kādas vēsturisko notikumu piemiņas vietas un kultūrvēsturiskos objektus aicinām apmeklēt, kā arī par atpūtas iespējām ir Stopiņos. Izstādes apmeklētāji varēs nogaršot SIA "Getliņi Eko" audzētos tomātus, piedalīties SIA "Knauf" aktivitātēs, balvā saņemot iespēju apmeklēt ražotni Sauriešos, vairāk uzzināt par uzņēmuma SIA "Marko Kea" darbību, un arī par citiem uzņēmumiem, kas strādā mūsu novadā. Izstāde Stopiņu novads piedalīsies vienā stendā kopā ar kaimiņu pašvaldībām – Ķekavas un Salaspils novadiem.