22.01.2013 17:40

Inčukalnā siltumapgādi pārņem jauns uzņēmums

Autors  www.incukalns.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Inčukalnā siltumapgādi pārņem jauns uzņēmums arhīvs

SIA "Eko Svelme" 2012. gada 6. decembrī tika pasludināts maksātnespējas process.

Pēc maksātnepsējas procesa pasludināšanas uzņēmuma administrators vēl turpināja saimniecisko darbību līdz brīdim, kamēr tika atrasts jauns siltumapgādes pakalpojuma sniedzējs.

21. janvārī SIA "Eko Svelme" administrators sadarbībā ar Inčukalna novada domi pārņēma katlu māju apsaimniekošanu un nodeva tās jaunajam pakalpojumu sniedzējam SIA "Wesemann Siltums", kas veiks siltumapgādi līdz šīs apkures sezonas beigām par iepriekš (esošajiem) apstiprinātajiem siltuma tarifiem.

Šādi rīkojoties, Inčukalna novada dome nodrošināja, ka iedzīvotājiem netiek pārtraukta pakalpojumu sniegšana. Saistībā ar izmaiņām inčukalniešiem vienīgās neērtības sagādās tas, ka par janvāri tiks saņemti divi rēķini: vienu izrakstīs SIA "Eko Svelme" par laika posmu no 1. līdz 21. janvārim, bet otru izrakstīs jaunais pakalpojumu sniedzējs par laika posmu no 22. līdz 31. janvārim.

Lai arī turpmāk saņemtu siltumu, iedzīvotājiem jānoslēdz līgumi ar jauno pakalpojumu sniedzēju. Par šo un citiem jaunumiem siltumapgādē tiks runāts iedzīvotāju tikšanās laikā Inčukalnā, Gaujā un Kārļzemniekos, kas notiks 23. janvārī pulksten 18 Inčukalna Tautas namā un 24. janvārī pulksten 18 Gaujā, sociālās aprūpes mājas "Gauja" zālē. Par tikšanās laiku Kārļzemniekos tiks paziņots atsevišķi.