09.01.2013 11:19

Jūrmala centīsies pievilināt vēl vairāk norvēģu tūristu

Autors  Jurmala.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jūrmala centīsies pievilināt vēl vairāk norvēģu tūristu tourism.jurmala.lv

No 11. līdz 13. janvārim Norvēģijā norisināsies starptautiskā tūrisma izstāde "Reiselivsmessen 2013". Tajā atsevišķs stends būs ne tikai mūsu valstij, bet arī Jūrmalai.

 

Tajā darbosies pārstāvji no Jūrmalas Tūrisma informācijas centra, Jūrmalas lielākajām kūrortviesnīcām "Baltic Beach Hotel", "Hotel Jūrmala Spa", Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas un tūrisma aģentūras "TAS Baltics".

Jūrmalu norvēģiem demonstrēs kā jauku brīvdienu atpūtas un atveseļošanās vietu jūras krastā ar daudzveidīgām kūrortārstniecības un spa procedūrām tikai 25 kilometru attālumā no Rīgas. Stendā izstādes apmeklētāji varēs saņemt jaunu Jūrmalas brošūru norvēģu valodā, iepazīsties ar speciālajiem piedāvājumiem kūrortārstniecībā un spa brīvdienām.

Norvēģija ir būtisks tūrisma tirgus Jūrmalai, norvēģu tūristi veido četrus procentus no kopējā tūristu skaita. Vidēji ik gadu Jūrmalas naktsmītnēs atpūšas vismaz 4000 tūristu no Norvēģijas, kuri aktīvi izmanto gan relaksācijas un kūrortārstniecības, gan restorānu pakalpojumus, jo Jūrmalas iestāžu pakalpojumu cenas viņiem ir ļoti draudzīgas.