02.07.2018 14:07

Autoceļa Tīnūži–Koknese sākumposmā atjaunos segumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Autoceļa Tīnūži–Koknese sākumposmā atjaunos segumu pixabay.com

Pirmdien, 2. jūlijā, sākta autoceļa Tīnūži–Koknese (P80) seguma atjaunošana posmā no Rīgas apvedceļa līdz pagriezienam uz Kranciema dolomīta karjeru (0,00–5,1. km).

Būvdarbi paredz vecā seguma nofrēzēšanu, jaunās dilumkārtas ieklāšanu, grunts uzauguma un apauguma noņemšanu, kā arī horizontālā marķējuma atjaunošanu, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" Satiksmes informācijas centrā un Komunikācijas daļā.

Autovadītājiem jārēķinās ar ātruma ierobežojumu līdz 70 km/h, bet, sākot ar 4. jūliju, kad tiks frēzēts vecais asfalta segums, satiksme tiks regulēta ar ceļa zīmēm un vairākos posmos novirzīta pa vienu ceļa pusi. Līdz ar to posma šķērsošana prasīs 25 minūtes.

Būvdarbus veic AS "Ceļu pārvalde", tie tiek finansēti no valsts budžeta, un to līgumcena ir 677 307,49 eiro (ar PVN). Darbus plānots pabeigt augusta sākumā, vēsta "Latvijas Valsts ceļu" pārstāvji.

Aktuāla informācija par būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā www.lvceli.lv.