22.12.2016 15:48

Salaspilī vandaļi nolauzuši šoruden iestādītos Japānas ķiršus

Autors  Kasjauns.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilī vandaļi nolauzuši šoruden iestādītos Japānas ķiršus Kasjauns.lv

Naktī uz ceturtdienu, 22. decembri, vandaļi sagandējuši Ziemassvētku prieku salaspiliešiem, nolaužot šoruden skvērā pie dzelzceļa pārbrauktuves iestādītos deviņus Japānas ķiršus. Pašvaldībai nodarīti zaudējumi apmēram 1000 eiro vērtībā.

Huligāni plosījušies un ālējušies arī apkārtnes privātmāju dārzos, stāsta Salaspils novada domes Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Lolita Balcerbule.

"Šie nelieši tiks atrasti un sodīti! Ja kādam ir informācija par notikušo, lūdzu, ziņojiet pašvaldības policijai pa tel. 67980033!" pavēstījis Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars.

"Jau ir divi aizdomās turētie, kuri varētu būt pastrādājuši šo vandalisma aktu. Tagad lieta nodota Valsts policijai un cerams, ka likumsargi vandaļiem piemēros arī adekvātu sodu," norāda L. Balcerbule.

Salaspilieši vietnē "Facebook" jau izteikuši savu sašutumu par nodarīto. Viņu sarūgtinājumu vēl jo lielāku padarījis tas, ka šogad pašvaldība tik tiešām pacentusies, lai pilsētā radītu skaistu Ziemassvētku noskaņu.