02.10.2013 13:22

Salaspils sporta namam jauns vadītājs – jurists ar sportisku aizraušanos

Autors  www.salaspils.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

2. oktobrī ārkārtas domes sēdē par pašvaldības iestādes "Salaspils sporta nams" direktoru vienbalsīgi ievēlēts Vitālijs Berezņevs.

V. Berezņevs ir pabeidzis Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti, bet pašlaik papildina zināšanas sporta jomā, studējot Sporta pedagoģijas akadēmijā. Jaunajam sporta nama vadītājam ir liela juridiskā darba pieredze, norāda pašvaldība. Viņš strādājis dažādās kompānijās gan par uzņēmuma attīstības un vadīšanas jautājumu speciālistu, gan attīstības stratēģiju menedžeri un projektu vadītāju.

Tāpat V. Berezņevs ir grupas komandieris Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku Cēsu Instruktoru skolā. Kopš 2008. gada viņš vada Salaspils "Džosui Ašihara" karatē klubu un darbojas Salaspils novada domes Sporta komisijā. Viņš ir melnās jostas (pirmais dans Džosui Ašihara karatē) īpašnieks, 2011. gadā ieguvis Pasaules čempiona titulu Ašihara karatē, tāpat ir starptautiskas klases karatē sacensību tiesnesis. 

Jaunā direktora skatījumā, sporta nama galvenais uzdevums ir veicināt iedzīvotāju veselīgu dzīvesveidu un sporta attīstību novadā. "Tā ir iestāde, kurā ikviens novada iedzīvotājs varēs atrast sev piemēroto sporta nodarbošanos."