09.09.2013 16:34

Sējas novada seniori apvienojas klubā

Autors  www.seja.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Interešu centrs atrodas vienā ēkā ar Sējas novada domi. Interešu centrs atrodas vienā ēkā ar Sējas novada domi. www.kulturaskarte.lv

Pagājušās nedēļas izskaņā biedrība "Mēs Sējai" aicināja uz Senioru kluba dibināšanas pasākumu. Uz pirmo tikšanos ieradās krietns pulciņš interesentu.

Omulīgā gaisotnē pie kafijas tases tika apspriestas tuvākās kluba ieceres. No klātesošajiem izskanēja dažādi priekšlikumi klubiņa turpmākajai darbībai un aktivitātēm. Kā piemēri tika minēti: organizēt braucienus pie citu novadu senioriem, organizēt sportiskās un kultūras aktivitātes, dalīties ceļojumu iespaidos, rīkot atmiņu pēcpusdienas par vēsturiskajiem notikumiem. Izskanēja arī citi interesanti priekšlikumi, turklāt ikviens no tikšanās dalībniekiem izteica gatavību sniegt arī savu artavu pasākumu veidošanā un norisē.

Senioru klubs aicina atsaukties tos, kuri nodarbojas ar interesantiem vaļaspriekiem un labprāt par tiem pastāstītu citiem kādā no nākamajām tikšanās reizēm. Nākamā senioru kluba kopā sanākšana paredzēta 13. septembrī plkst. 15.15 Interešu centrā "Jēņos", Lojā.