18.07.2013 10:46

Aicina pieteikties par brīvprātīgajiem Ikšķiles novada svētkos

Autors  www.ikskile.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aicina pieteikties par brīvprātīgajiem Ikšķiles novada svētkos www.ikskile.lv

Ikšķiles novada svētki šogad norisināsies 10. augustā.

Ikšķiles novada pašvaldība aicina aktīvus, mērķtiecīgus un atbildīgus jauniešus vecumā no 13 gadiem piepildīt savu vasaras brīvlaiku ar jaunu pieredzi, piedaloties Ikšķiles novada svētku organizēšanā. Jauniešiem būs iespēja dalīties ar savām idejām, spējām un prasmēm, padarot šos svētkus vēl interesantākus un aizraujošākus.

Jauniešus sagaida darbs uzņēmēju meistardarbnīcās, apmeklētāju anketēšana pasākuma dienā jauniešu teltī, sagatavošanas darbi pirms un pēc pasākuma, reklāmas aktivitāšu veikšana, filmēšana, fotografēšana un citi. Pirmā brīvprātīgo tikšanās notiks jau 31. jūlijā. 

Piedāvājot jauniešiem iespēju pavadīt daļu vasaras brīvlaiku lietderīgi un piedalīties Ikšķiles novada svētku tapšanā, brīvprātīgajiem tiek garantēta ne vien iespēja gūt jaunu pieredzi, ierakstu CV, rekomendācijas vēstuli, bet arī iegūt savā īpašumā Ikšķiles T kreklu, tikt pie gardām brīvpusdienām un kino biļetēm.

Pieteikšanās brīvprātīgo komandā, aizpildot pieteikuma anketu. Ar katru brīvprātīgo sazināsies koordinatore 48 stundu laikā pēc pieteikšanās. Jautājumu gadījumā rakstīt uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..