12.07.2013 16:28

Ikšķilē svin Reģionālās pašvaldības policijas 1. gadadienu

Autors  www.ikskile.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

12. jūlijā Ikšķiles novada pašvaldībā notika oficiāla pieņemšana par godu Reģionālās pašvaldības policijas Ikšķiles novada nodaļas gada jubilejai.

Pasākumā klātesošos uzrunāja Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš, kurš pauda gandarījumu par konstruktīvo un rezultatīvo sadarbību. "Ir pagājis gads, un mēs varam atskatīties uz aizvadīto periodu, izvērtēt darba rezultātus," teica Ikšķiles mērs.

Viņš uzsvēra, ka pašvaldība ir apmierināta ar šo projektu – noslēgto pakalpojuma līgumu ar Reģionālo pašvaldības policiju par sabiedriskās drošības nodrošināšanu Ikšķiles novadā. "Lai arī pašvaldībai nācās smagi strādāt, lai noslēgtu šo līgumu, saprotam, ka šāda sadarbības forma sevi ir attaisnojusi," tā I. Trapiņš. Pozitīvu vērtējumu par Reģionālās pašvaldības policijas darbu sniedza arī izpilddirektors Guntars Kurmis, domes priekšsēdētāja vietniece Dace Kļaviņa, kā arī deputāti.

Pasākuma turpinājumā domes priekšsēdētājs un priekšsēdētāja vietniece pasniedza pateicības: Reģionālās pašvaldības policijas priekšniekam Mārim Bomiņam, viņa vietniekam Germanam Ivanovam, Ikšķiles novada nodaļas priekšniekam Viktoram Dorodnovam, kā arī Ikšķiles novada nodaļas kārtībniecei Aigai Uplejai, Reģionālās vadības pārvaldes prevencijas darba inspektorei Helēnai Brūnai, Ikšķiles novada nodaļas inspektoram Kasparam Kokinam un vecākajam inspektoram Ingum Vāgneram, kā arī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ogres policijas priekšniekam Vilnim Naglim.