08.07.2013 15:30

Sējā darbību uzsācis Interešu centrs

Autors  www.seja.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Projekts īstenots Sējas novada domes ēkā "Jēņos", 1. stāva noliktavas telpās. Projekts īstenots Sējas novada domes ēkā "Jēņos", 1. stāva noliktavas telpās. www.kulturaskarte.lv

Šomēnes svinīgi, ar tradicionālo lentas pārgriešanu, tika atklāts Interešu centrs.

Pasākumā piedalījās Sējas novada pašvaldības pārstāvji un iedzīvotāji. Īsā uzrunā biedrības "Mēs Sējai" valdes locekle Liona Barone pateicās par atbalstu centra izveidē novada domei un tās priekšsēdētājam Guntim Liepiņam, izpilddirektoram Guntaram Jākobsonam, galvenajai grāmatvedei Birutai Martinovai un projektu vadītājai Maijai Muižniecei. Pasākuma laikā izskanēja laba vēlējumi centra veiksmīgai darbībai un cerība, ka jau tuvākajā nākotnē iedzīvotājiem centrs kļūs par iecienītu tikšanās un saturīgu brīvā laika pavadīšanas un izglītošanās vietu.

Projekts realizēts Sējas novada domes ēkā "Jēņos", 1. stāva noliktavas telpās. Tā ietvaros no pašvaldības nomātajās telpās tika veikta vienkāršota telpas rekonstrukcija, iegādāti galdi, krēli, plaukti un uzstādītas demonstrēšanas tehnikas iekārtas – interaktīvā tāfele, projektors, portatīvais dators un printeris.

Interešu centra darbība tiks vērsta uz dažādām aktivitātēm – lekcijām, kursiem un praktiskajām nodarbībām, piedāvājot mūžizglītības iespējas, kā arī interesantas un saistošas brīvā laika pavadīšanas iespējas dažāda vecuma Sējas novada iedzīvotājiem.

26. jūlijā Interešu centrā plānota pirmā tikšanās. Tiek aicināts ikviens novadnieks atnākt un ar savām idejām, ieteikumiem un praktisko pieredzi iesaistīties centra pasākumu organizēšanā un norisē.

Iepriekš:
Sējā sācis darboties Tūrisma informācijas centrs