15.08.2018 09:55

Triju automašīnu sadursmē Ikšķiles novadā cietis vīrietis

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Triju automašīnu sadursmē Ikšķiles novadā cietis vīrietis Valsts policija

Pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā policija reģistrējusi 77 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 17 cilvēki, tostarp trīs gājēji un divi velosipēdisti.

Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā notikusi vieglo automašīnu "Mercedes Benz" un "Chrysler" sadursme ar kravas auto "Mercedes Benz Actros". Negadījumā miesas bojājumus guvis 39 gadus vecs vīrietis.

Divi negadījumi ar cietušajiem reģistrēti Jūrmalā. Talsu šosejā "Honda Accord", "Audi A3" un "Renault Trafic" sadursmē traumas guvis 56 gadus vecs vīrietis, bet Jomas ielā neprecizētos apstākļos cietusi septiņus gadus veca meitene.

Ceļu satiksmes negadījumi bez cietušajiem reģistrēti Ķekavas novada Katlakalnā, Raiņa ielā Saulkrastos, Babītes novada Brīvkalnos, Grīvas ielā Zvejniekciemā, Jūrmalā un Pulkveža Brieža ielā Siguldā.

Policija ceļu satiksmes negadījumu aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā sastādījusi 307 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 78 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas septiņas personas, tajā skaitā pa vienai Siguldā un Saulkrastos.

Likumsargi Rīgas reģionā pirmdien un otrdien reģistrējuši astoņas automašīnas zādzības (arī vienu Mārupē), desmit velosipēdu zādzības (arī pa vienai Salaspilī, Ikšķilē un Jūrmalā), kā arī 20 zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Jūrmalā).