11.07.2018 11:56

Otrdien Ķekavas novadā nenoskaidrotos apstākļos apgāzies un gājis bojā motociklists

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Otrdien Ķekavas novadā nenoskaidrotos apstākļos apgāzies un gājis bojā motociklists Valsts policija

Aizvadītajā diennaktī Ķekavas novadā pagaidām nenoskaidrotos apstākļos apgāzies un gājis bojā kāds 1983. gadā dzimis motociklists, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vīrietis Ķekavas pagastā braucis ar motociklu, taču pie nenoskaidrotiem apstākļiem apgāzies un gājis bojā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī fiksēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem aptuveni puse (41 negadījums) notikuši Rīgas reģionā. 16 negadījumi bijuši Kurzemes reģionā, 15 – Zemgales reģionā, seši – Latgales reģionā, bet piecas avārijas notikušas Vidzemes reģionā.

Policijā informēja, ka 13 avārijās kopumā cietuši 16 cilvēki, no kuriem divi bija gājēji, bet pieci – velosipēdisti. 11 cilvēki, tostarp pieci velosipēdisti, cietuši avārijās Rīgā, četri, tostarp divi gājēji, –Zemgalē, savukārt viens satiksmes dalībnieks cietis Kurzemē.

Tāpat otrdien kārtības sargi par braukšanu dzērumā sodījuši septiņus autovadītājus – pa diviem Vidzemes un Zemgales reģionā, kā arī pa vienam pārējos Latvijas reģionos. Par ātruma pārsniegšanu pieķerti 167 šoferi.

Kopumā otrdien par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu policija noformējusi 447 protokolus – Rīgā sodīti 168 autovadītāji, Latgalē – 93, Vidzemē – 81, Zemgalē – 72, bet Kurzemē – 33 automobiļu vadītāji.