09.07.2018 10:33

Svētdien automašīnu sadursmē Babītes novadā cietuši seši cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Svētdien automašīnu sadursmē Babītes novadā cietuši seši cilvēki arhīvs

Sestdien un svētdien Pierīgā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi: Jūrmalā un Garkalnes novadā bijušas automašīnu sadursmes, Babītes novadā negadījumā cietuši seši cilvēki, tostarp bērni, bet Inčukalna novadā, apgāžoties transportlīdzeklim, traumas guvis jaunietis.

Agrā 7. jūlija rītā Bulduru prospektā Jūrmalā notikusi sadursme starp divām vieglajām automašīnām, savukārt Olaines novada Medemciemā viens vieglais un viens smagais transportlīdzeklis uzbraucis dzīvniekam. Šajos negadījumos cilvēki traumas nav guvuši.

Sestdien vakarpusē Talsu šosejā Jūrmalā vieglā automašīna uzbraukusi stāvošam transportlīdzeklim, Garkalnes novada Amatniekos sadūrušās divas vieglās automašīnas, bet Inčukalnā kravas transportlīdzeklis uzbraucis šķērslim. Arī šajos negadījumos cietušo nav.

8. jūlija rītā Ādažu novadā vieglā automašīna uzbraukusi stāvošam transportlīdzeklim, neviens šajā negadījumā nav cietis, savukārt pēcpusdienā Inčukalna novada Gaujā apgāzies transportlīdzeklis, kā rezultātā miesas bojājumus guvis 15 gadus vecs jaunietis.

Vēl svētdien pēcpusdienā Babītes novada Silmalās notikusi sadursme starp vieglo automašīnu "BMW 750D XDRIVE" un "Nissan Primastar", šajā negadījumā cietuši seši cilvēki – 65, 59, 38 un 18 gadus veci vīrieši, kā arī 9 un 12 gadus vecas meitenes.

Savukārt vakarā Garkalnes novada Amatniekos vieglā automašīna uzbraukusi šķērslim, bet Jūrmalā notikusi sadursme, šajos negadījumos miesas bojājumus neviens nav guvis.

Brīvdienās Pierīgā pieķerti arī pieci autovadītāji reibumā: sestdien vakarpusē Krimuldas novada Inciemā un Ķekavas novada Baložos, bet svētdienas rītā un pēcpusdienā – Salaspilī, Siguldas novada Peltēs un Ropažu novada Silakrogā.