02.07.2018 21:31

Iesaistoties brīvprātīgajiem, policijai un glābšanas dienestam, izdodas atrast Olaines pagastā pazudušo pensionāru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Iesaistoties brīvprātīgajiem, policijai un glābšanas dienestam, izdodas atrast Olaines pagastā pazudušo pensionāru "Bezvests.lv"

1. jūlijā pie "Bezvests.lv" brīvprātīgajiem pēc palīdzības vērsās 85 gadus vecā Olaines iedzīvotāja Genādija tuvinieki – vīrietis sestdienas vakarā izgāja no savas dzīvesvietas un neatgriezās. Iesaistoties brīvprātīgajiem, policijai un glābšanas dienestam, meklēšanas pasākums vainagojās ar panākumiem.

"Pazudušā tuvinieki cēla trauksmi, jo 85 gadus vecais Genādijs bija ne tikai cienījamā vecumā, bet arī akls. Varēja notikt daudz kas, tāpēc mēs pieņēmām lēmumu nekavējoties izbraukt uz meklēšanas pasākumu," norāda "Bezvests.lv" biedrības vadītājs Aleksandrs Faminskis.

"Bezvests.lv" brīvprātīgie kopā ar policiju un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekiem svētdien no plkst. 19.00 sāka meklēt pazudušo pensionāru, sadalot apsekojamos laukumus un rūpīgi tos pārmeklējot. Pa vienu pusi devās brīvprātīgie, pa otru – policijas darbinieki, vēsta biedrības vadītājs.

"Rezultātā pēc pusotras stundas intensīvas meklēšanas policijas vienībai izdevās neredzīgo vīru atrast. Visiem, kas veltīja brīvdienu pazudušā meklēšanai, no sirds izsakām pateicību par palīdzību," teic A. Faminskis.