26.06.2018 09:37

Automašīnas un motocikla sadursmē Saulkrastu novadā cietuši divi cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Automašīnas un motocikla sadursmē Saulkrastu novadā cietuši divi cilvēki arhīvs

Valsts policija aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā reģistrējusi 25 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši pieci cilvēki. Divi negadījumi fiksēti Pierīgas novados.

Pirmdien Saulkrastu novadā notikusi vieglās automašīnas "VW Passat Variant" sadursme ar motociklu "Harley Davidson". Negadījumā cieta divi cilvēki – 28 gadus veca sieviete un 43 gadus vecs vīrietis. Savukārt Babītē, automašīnai "Audi A4" uztriecoties šķērslim, miesas bojājumus guvusi 27 gadus veca sieviete.

Motocikla un vieglās automašīnas – "Suzuki" un "Renault Megane" – sadursme pirmdien notikusi arī Siguldas novada Allažos, taču šajā negadījumā cilvēki nav cietuši. Tāpat kā Olaines novada Pēterniekos, kur avarējusi kravas automašīna "Mercedes Benz 1824", un Garkalnes novada Langstiņos, kur sadūrušās automašīnas "Lexus RX 300" un "Jaguar X Type".

Pēdējās diennakts laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 249 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 111 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un sešus par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas trīs personas, tajā skaitā pa vienai Jūrmalā un Ropažu novadā.

Likumsargi Rīgas reģionā arī reģistrējuši četras automašīnu zādzības (arī vienu Studentu ielā Jūrmalā), četras velosipēdu zādzības (tostarp vienu Zvejniekciemā) un piecas zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Ropažu novada Kākciemā).