18.06.2018 09:34

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši četri cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši četri cilvēki arhīvs

Kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 113 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 34 cilvēki. Seši no viņiem bijuši gājēji un divpadsmit – velosipēdisti. Divi negadījumi ar cietušajiem fiksēti Salaspils novadā.

Piektdien vieglās automašīnas "Honda Civic" sadursmē ar motociklu "Yamaha" miesas bojājumus guvis 40 gadus vecs vīrietis, bet svētdien, apgāžoties automašīnai "VW Touran", cietis 30 gadus vecs vīrietis.

Vēl viena transporta līdzekļa apgāšanās reģistrēta Zvejniekciemā, kur traumas guvis 13 gadus vecs pusaudzis. Savukārt Babītes novada Piņķos triju automašīnu "Mini Cooper", "Volvo XC90" un "Dacia Sandero" sadursmē savainota 48 gadus veca sieviete.

Bez cietušajiem Pierīgā beigušies vēl vairāki satiksmes negadījumi. Ķekavas novadā avarējušas divas kravas automašīnas "MAN TGS" un "Renault D", Saulkrastos – "SAAB 9-3", Salaspilī – "Volvo V70".

Ulbrokā sadūrušās automašīnas "VW Passat" un "VW Transporter", kā arī "VW Crafter" un "Volvo XC90", Krimuldas novadā – "VW Golf" un kravas "Mercedes Benz Atego", Olainē – "Mercedes Benz V220" un "Toyota Yaris", Ādažu novadā – "BMW 530" un "Toyota Corolla", kā arī "Nissan Qashqai" un "Volvo V70", Olaines novada Medemciemā – "Ford Galaxy" un "Audi A6 Avant", Inčukalnā – "Mazda 323" un "Mercedes Benz 200", bet Piņķos – "Chevrolet Aveo" un "Škoda Octavia", kā arī "VW Passat", "Mercedes Benz C270" un "Lexus IS250"

Aizvadīto triju dienu laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 535 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 185 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 14 personas, tajā skaitā trīs Jūrmalā.

Likumsargi Rīgas reģionā fiksējuši četras automašīnas zādzības (arī pa vienai Vangažos un Jūrmalā), 14 velosipēdu zādzības (arī vienu Mārupē) un 18 zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Jūrmalā).