15.06.2018 09:44

Vieglās un kravas automašīnas sadursmē Salaspils novadā cietusi sieviete

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vieglās un kravas automašīnas sadursmē Salaspils novadā cietusi sieviete arhīvs

Ceturtdien Rīgas reģionā reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Septiņi no viņiem bijuši gājēji un trīs – velosipēdisti. Vieglās automašīnas "Honda Civic" un kravas auto "Ford Transit" sadursmē Salaspils novadā cietusi 24 gadus veca sieviete.

Salaspilī notikuši vēl divi negadījumi – Enerģētiķu ielā sadūrušās automašīnas "Audi A4" un "BMW X5", bet Zviedru ielā avarējis kravas auto "Citroen Jumper". Tiesa, šajās reizēs izticis bez cietušajiem. Tāpat kā Babītes novadā, kur notikusi "VW Passat Variant" un "Scania" sadursme, Jaunmārupē, kur avarējis "VW Passat", un Saulkrastu novada Zvejniekciemā, kur šķērslim uztriecies "VW Golf".

Aizvadītās diennakts laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 171 administratīvā pārkāpuma protokolu, tajā skaitā 57 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas trīs personas (arī viena Jūrmalā).

Kārtības sargi ceturtdien Rīgas reģionā fiksējuši septiņas zādzības no transporta līdzekļa, tajā skaitā divas Carnikavas novadā – Mežciemā un Kalngalē, kā arī vienu automašīnas zādzību un vienu velosipēdu zādzību (arī vienu Jūrmalā).