11.06.2018 09:38

Vieglās un kravas automašīnas sadursmē Olaines novadā cietuši trīs cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vieglās un kravas automašīnas sadursmē Olaines novadā cietuši trīs cilvēki Valsts policija

Kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 114 ceļu satiksmes negadījumi, cietuši 32 cilvēki, ar viens gājējs un trīs velosipēdisti. Vairāki negadījumi ar cietušajiem fiksēti arī Pierīgas novados.

Svētdien Olaines novadā notikusi vieglās automašīnas "Renault Laguna" sadursme ar kravas auto "Peugeot Partner", un tās rezultātā miesas bojājumus guva 39 gadus vecs vīrietis, kā arī 26 un 56 gadus vecas sievietes.

Garkalnē, avarējot automašīnai "Dacia Sandero", cietis 47 gadus vecs vīrietis. Babītes novada Brīvkalnos "Audi A6" sadūries ar triciklu, un ievainojumus guva 33 gadus vecs vīrietis un 32 gadus veca sieviete. Savukārt Gaujas ielā Ādažos, apgāžoties transporta līdzeklim, cietis 50 gadus vecs vīrietis.

Bez cietušajiem Pierīgā beigušies vēl vairāki ceļu satiksmes negadījumi. Plieņciema ielā Mārupē sadūrušās automašīnas "Hyundai Sante Fe" un "MB R320", Rīgas ielā Carnikavā – "Opel Frontera Sport" un "MB S350", Ķekavas novada Krustkalnos – "MB C200" un kravas auto "Scania", Salaspils novada Saulkalnē – "VW Passat" un "BMW 320", bet Salaspils novada Tilderos – "Škoda Octavia" un "Ford Mondeo". Krastupes ielā Ādažos avarējusi "BMW X5", Baložos – "MB Sprinter", Atmodas ielā Inčukalnā – "BMW 318", savukārt Ķekavas novada Mellupos – "Opel Astra Caravan".

Aizvadīto triju dienu laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 543 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 141 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 12 par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas desmit personas, tostarp pa vienai Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā, Jaunolainē, Garkalnes novada Bukultos, Ķekavā un Salaspilī.

Kārtības sargi pagājušās nedēļas nogalē Rīgas reģionā arī fiksējuši četras automašīnu zādzības (tajā skaitā vienu Jūrmalā), 19 velosipēdu zādzības un 23 zādzības no transporta līdzekļa.