15.05.2018 10:08

Ugunsgrēkā Jūrmalā cietis ugunsdzēsējs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēls ir ilustratīvs. Attēls ir ilustratīvs. arhīvs

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki devās uz izsaukumu Jūrmalā, kur bija izcēlies ugunsgrēks neapsaimniekotā ēkā. Dzēšanas darbu laikā cietis ugunsdzēsējs.

Otrdien plkst. 1.04 tika saņemts izsaukums uz Rīgas ielu Jūrmalā, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu koka ēka pilnā 150 m2 platībā, turklāt tai ir iebrucis jumts un draudēja iebrukt arī sienas, vēsta VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Veicot dzēšanas darbu, cieta viens ugunsdzēsējs, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 2.29 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts un patlaban turpinās tā dzēšanas darbi.

Vēl pagājušajā diennaktī, palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušam dzīvniekam, Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā VUGD darbinieki palīdzēja notvert nožogotā teritorijā iekļuvušu stirnu un palaida to brīvībā mežā, informē glābšanas dienestā.