03.05.2018 09:53

Cilvēki cietuši ceļu satiksmes negadījumos Olaines, Salaspils un Mālpils novados

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Cilvēki cietuši ceļu satiksmes negadījumos Olaines, Salaspils un Mālpils novados arhīvs

Aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā reģistrēti deviņi ceļu satiksmes negadījumi. Cietuši deviņi cilvēki, viņu vidū četri velosipēdisti. Trīs negadījumi ar cietušajiem fiksēti Pierīgas novados.

Olaines novada Stūnīšos notikusi veiklo automašīnu "Škoda Octavia" un "Toyota Corolla" sadursme, kurā ievainojumus guvusi 34 gadus veca sieviete. Salaspils novadā "Peugeot 2008" sadursmē ar dzīvnieku cietis 53 gadus vecs vīrietis, bet Mālpils novadā, avarējot automašīnai "VW Golf Variant", savainots 24 gadus vecs vīrietis.

Divi ceļu satiksmes negadījumi pagājušajā diennaktī notikuši Babītes novadā, kur stāvošos transporta līdzekļos ietriekušās vieglās automašīnas "Ford Focus" un "Toyota Aris". Salaspils novadā divos atsevišķkos negadījumos sadūrušās automašīnas "VW Touran" un "Peugeot 2008", kā arī "BMW 320" un "VW Passat Variant". Savukārt Olaines novada Medemciemā avarējusi kravas automašīna "Scania". Šajos negadījumos cilvēki nav cietuši.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā trešdien Rīgas reģionā sastādījusi 271 administratīvā pārkāpuma protokolu, tajā skaitā 59 par braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturēti trīs cilvēki. Policija Rīgas reģionā arī fiksējusi vienu automašīnas zādzību un 13 zādzības no transporta līdzekļa, tostarp pa vienai Baldonē, Mārupē un Ikšķilē.