02.05.2018 09:39

Salaspilī motobraucējs notriecis deviņus gadus vecu velosipēdistu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilī motobraucējs notriecis deviņus gadus vecu velosipēdistu arhīvs

Pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 38 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 24 cilvēki, ar divi velosipēdisti un viens gājējs. Vairāki negadījumi ar cietušajiem fiksēti arī Pierīgas novados.

Otrdien Maskavas ielā Salaspilī neprecizētas personas vadīts motocikls "Suzuki" notriecis deviņus gadus vecu velosipēdistu, un puisēns guvis miesas bojājumus. Ķekavas novada Rāmavā, apgāžoties transporta līdzeklim, savainots 14 gadus vecs pusaudzis, bet Salaspils novadā automašīna uztriekusies šķērslim un cietis 45 gadus vecs vīrietis.

Pirmdien Baldones novadā apgāzies autobuss "MAZ", un dažādas pakāpes ievainojumus guvuši astoņi cilvēki – 37, 51 un 29 gadus veci vīrieši, kā arī 53, 67, 66, 52 un 19 gadus vecas sievietes.

Pierīgas novados notikusi vēl virkne ceļu satiksmes negadījumu, kuros cilvēki gan nav cietuši. Pirmdien un otrdien Sīpeles ielā Mārupē avarējusi automašīna "VW Golf", Ulbrokā – "Mercedes Benz C220", Carnikavas novadā – kravas auto "DAF", Ķekavas novadā – "Scania R340", Turaidas ielā Siguldā – "Volvo V70", bet Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā "Audi Q7" uztriekusies dzīvniekam.

Ķekavas novada Baložos sadūrušās automašīnas "VW Golf" un "Chrysler Grand Voyager", Daugavas ielā Mārupē – "VW Caddy", "Toyota RAV4" un "BMW 528", Olaines novadā – "Audi Allroad" un "BMW 525", Garkalnes novada Upesciemā – "Ford Scorpio" un "VW Transporter", Mālpils ielā Siguldā – "BMW X1" un "Subaru Impreza" un Salaspils novadā – "Renault Clio" un "Audi A100".

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 413 administratīvā pārkāpuma protokolu, tajā skaitā 135 par braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti septiņi cilvēki, arī pa vienam Ikšķilē, Zvejniekciemā un Inčukalna novadā.

Policija Rīgas reģionā šonedēļ arī fiksējusi vienu automašīnas zādzību, vienpadsmit zādzības no transporta līdzekļa (arī viena Carnikavas novada Garciemā) un deviņas velosipēdu zādzības.