27.04.2018 09:42

Divu dienu laikā Rīgas reģionā nozagtas divas un apzagtas 15 automašīnas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Divu dienu laikā Rīgas reģionā nozagtas divas un apzagtas 15 automašīnas arhīvs

Pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā policija reģistrējusi 67 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši septiņi cilvēki un viens gājis bojā – ceturtdien dienas vidū Maskavas ielā Rīgā autobusa "Setra" un kravas automašīnas "Scania" sadursmē autobusa šoferis gāja bojā, bet pasažieris guva ievainojumus.

Pierīgā satiksmes negadījumos trešdien un ceturtdien neviens cilvēks nav cietis. Dienvidu ielā Salaspilī avarējusi automašīna "Chrysler 300M", Stopiņu novada Rumbulā – kravas auto "MAN TGA", Garkalnes novadā – "Mazda MX3". Lielajā ielā Mārupē sadūrušās vieglās automašīnas "Mercedes Benz ML350" un "Opel Insignia", Ķekavas novada Valdlaučos – "Mini Cooper" un "BMW 530", Garkalnes novada Berģos – "BMW 530" un "Opel Astra", bet Gāles ielā Siguldā – divas "Mercedes Benz" markas automašīnas.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 496 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 107 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un četrus par agresīvu braukšanu.

Seši cilvēki aizturēti par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, viens – narkotisko vielu iespaidā. Pastrādātas divas automašīnu zādzības, kā arī 15 zādzības no transporta līdzekļa.