23.04.2018 10:22

Babītē grāvī atrasts noslīcis cilvēks (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītē grāvī atrasts noslīcis cilvēks (papildināta) arhīvs

Sestdien Babītē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki no grāvja izcēla cilvēku un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kuri konstatēja nāvi. Kopumā no ūdenstilpēm glābēji šogad izcēluši jau 15 noslīkušus cilvēkus.

Pirmdien agri no rīta uz Talsu šosejas Jūrmalā no vieglās automašīnas bija izlijusi degviela četru kvadrātmetru platībā. Ar absorbentu palīdzību glābēji to savāca. Savukārt sestdien Krimuldas novadā pēc ceļu satiksmes negadījuma VUGD darbinieki sakārtoja ceļa braucamo daļu, par veiktajiem glābšanas darbiem informēja dienestā.

Pēdējo dienu laikā Pierīgā VUGD saņēmis 31 izsaukumu uz kūlas ugunsgrēkiem. Pērnā zāle degusi vairāk nekā 16 hektāru platībā, lielākais ugunsgrēks reģistrēts svētdien Salaspils novada Zeltiņos, kur uguns bija izplatījusies 2,5 hektāru platībā.

Vēl Salaspils novadā sestdien pēcpusdienā degušas riepas 5 m2 platībā un vakarā – zaru kaudze 200 m2 platībā, bet svētdien Lauku ielā 300 m2 platībā svila atkritumi un kūla.

Sestdien vakarā Inčukalna novadā ugunsdzēsēji apdzēsuši aizdegušos elektrolīnijas balstu, naktī uz svētdienu Jūrmalā aizdedzies motorollers, vienstāva dzīvojamā mājā Krimuldas novadā dūmvadā deguši sodrēji, bet Garkalnes novadā un Gaujas ielā Ādažos konteineros deguši atkritumi.