16.04.2018 12:23

No veikala Inčukalnā nozagtas trīs pieclitru alus pudeles

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
No veikala Inčukalnā nozagtas trīs pieclitru alus pudeles Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknī pagājušajā nedēļā reģistrēti 75 notikumi un uzsākti deviņi kriminālprocesi, tajā skaitā pieci – par zādzībām. Viena no tām veikta veikalā Inčukalna novadā, kur divi vīrieši bija nozaguši trīs pieclitru plastmasas pudeles ar alu "Brālis".

Piektdien divas zādzības pastrādātas Siguldā – Nurmižu ielā no daudzdzīvokļu ēkas kāpņu telpas nozagts velosipēds, bet Pulkveža Brieža ielā no daudzdzīvokļu mājas pagalma nozagts mopēds, informēja policijā.

Vēl Inčukalna novadā izsists dzīvojamās mājas istabas loga dubultais stikls, bet Krimuldas novadā konstatēta nelikumīga atkritumu izgāztuve.

Valsts policijas Siguldas iecirknī sākti divi kriminālprocesi par nodarījumiem pret personas veselību un pa vienam par piesavināšanos un par tiesas lēmuma par pagaidu aizsardzību pret vardarbību nepildīšanu. Pieņemti arī 15 lēmumi par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu, uzsāktas 14 administratīvās lietvedības un astoņas resoriskās pārbaudes, kā arī sastādīti 16 administratīvā pārkāpuma protokoli.